Испорака

Бесплатна Испорака за Нарачки над 2500МКД

Испораката на нарачки се врши на територијата на Република Северна Македонија.

Испораката на нарачки се дели на два временски периоди:

  • Процесирање: Верифицирање, проверување на производите и пакување на нарачката. 
    • 6-48 часа
  • Испорака: Време за кое пратката ќе ви биде доставена откако ќе се процесира и ќе биде испратена.
    • 2-5 работни дена

Цена на Испораката

Цената на испораката е 150 денари за нарачки под 2500мкд.