Услови на користење

Услови за користење

Оваа веб-страница („lily.mk“) е управувана од Аутсорс ИТ Дооел. Со пристапување и користење на оваа веб-страница, Вие се согласувате да ги почитувате следниве Услови за користење.

1. Општи одредби

Со користење на оваа веб-страница, вие се согласувате дека сте најмалку 18 години или дека имате дозвола од вашите родители или законски старатели. Овие Услови за користење се применуваат за сите корисници на веб-страницата, вклучувајќи без ограничување и корисници кои се посетители, продавачи, клиенти, трговци и/или придонесувачи на содржини.

2. Интелектуална сопственост

Сите содржини на оваа веб-страница, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на текстови, графики, логоа, слики, аудио и видео клипови, се сопственост на Аутсорс ИТ Дооел или на лицата кои ги имаат обезбедено правата на користење на овие содржини. Користењето на содржините без претходна писмена согласност од сопственикот е строго забрането.

3. Приватност

Вашата приватност е важна за Нас. Политиката за приватност ги објаснува нашите практики за собирање, користење и заштита на вашите лични податоци. Со користење на оваа веб-страница, вие се согласувате со нашата Политика за приватност.

4. Производи и услуги

Аутсорс ИТ Дооел ги задржува правата да ги изменува, прекинува или откажува производите, нарачките или услугите понудени на оваа веб-страница во било кое време без претходно известување. Не гарантираме дека информациите за производите, вклучувајќи ги цените и достапноста, ќе бидат точни, целосни или актуелни. Количините можат да бидат неточни и не преземаме одговорност за било какви несогласувања.

5. Плаќање

Сите плаќања мора да бидат извршени во валутата наведена на веб-страницата. Ги прифаќаме следните начини на плаќање: кредитни и дебитни картички и плаќање при достава на врата. Картичните плаќања се обработуваат преку процесорот за плаќање (Shopify Payments by Stripe) и ние не чуваме никакви информации за вашата картичка освен името на картичката, последните 4 цифри и провајдерот што е користен (Visa или Mastercard). Со потврдување на вашата нарачка, Вие се согласувате да ги платите сите трошоци поврзани со вашата нарачка.

6. Испорака и враќање на производи

Аутсорс ИТ Дооел ги испорачува производите на адресата што ја имате наведено. Времето за испорака може да варира во зависност од вашата локација. Политиката за враќање на производи ги објаснува условите под кои може да ги вратите или замените производите. Ние испорачуваме со ЕЛС (Еко Логистик Сервис) и штом Вашиот пакет ќе го напушти нашиот магацин, не сме одговорни за времето на испорака и било какви предизвици поврзани со испораката.

7. Откажување на нарачки

Откажувањето на нарачки не е предмет на известување на клиентот доколку немаат активна е-мејл адреса додадена на нивната нарачка. 

8. Промена на цени и количини

Цените се предмет на промени без претходно известување. Количините можат да бидат неточни и не преземаме одговорност за било какви несогласувања.

9. Ограничување на одговорност

Аутсорс ИТ Дооел, неговите сопственици, вработени, филијали и изведувачи нема да бидат одговорни за било каква директна, индиректна, случајна, последична или друга штета произлезена од користење на оваа веб-страница или од производите набавени преку неа.

10. Измени на Условите за користење

Аутсорс ИТ Дооел го задржува правото да ги изменува овие Услови за користење во било кое време без претходно известување. Ваша одговорност е да ги проверувате Условите за користење редовно за евентуални промени.

11. Контакт информации

За сите прашања во врска со овие Услови за користење, ве молиме контактирајте не на: 

 

Аутсорс ИТ Дооел 

Рузвелтова 5, Битола

Email: hello@lily.mk

 

Целата комуникација се одвива писмено, односно преку email или социјални медиуми за понатамошна евиденција.

Со користење на оваа веб-страница, Вие се согласувате со овие Услови за користење.